• +86-135-8077-6960
  • Kontakta nu
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd

    Officiell tillkännagivande

    Släpp tid: 2024-01-30 17:17:58  träffar: 8

    dear degaomachinery anställda och värderade kunder,

    as de kinesiska månensnyårnärmar sig, vi utvidgar våra varmaste hälsningar och uppskattning för ditt ständiga stöd. Den kinesiska vårfestivalen, en tid-honored firande med djup-rooted kulturell betydelse, markerar en period av glädje, enhet och reflektion.

    traditional betydelse av den kinesiska vårfestivalen:

    \\ Den kinesiska vårfestivalen, även känd som Lunar New Year, förkroppsligar den rika väven av kinesisk kultur och traditioner. Det symboliserar familjeanvändning, kulturarv och förväntan på en välmåendeny början. Denna högsäsong återspeglar vårt kollektiva hopp om en harmonisk och framgångsrik framtid.

    &#

    holiday schema:

    från 1 februari 2024 (torsdag) till 18 februari 2024 (söndag): vårfestival Holidayfebruary 19, 2024 (måndag): Officiellt återuppta arbetet

    during detta festliga avbrott, kommer vårt företag att genomgånödvändigt underhåll och förberedelser för det kommande året. Vi uttrycker vår uppriktiga tacksamhet till alla anställda för deras engagemang och hårda arbete under det senaste året. och dina familjer god hälsa, lycka och välstånd. Vi uppskattar uppriktigt ditt samarbete och stöd under det senaste året och ser fram emot att uppnånya milstolpar tillsammans. Kontakta oss gärna via e -post eller lägg till oss på WeChat

    whatsapp på

    86 18928275267. Vi kommer att göra allt för att svara snabbt. . Vi uppskattar din förståelse och samarbete. Önskar dig en glad och välsignad vårfestival!

    warm hälsningar,

    dongguan degao Machinery Technoligy co., Ltd未标题-1.png

    Tidigare: Exhibition Review: Dongguan Degao...

    Nästa: Intryck från vårt deltagande p...